Panca Aji Sirna Kang Kinanthi

Panca Aji Sirna Kang Kinanthi. Jumlah suku kata pada tiap larik yaitu 8,8,8,8,8,8 kalimat. Berikut adalah aturan tembang kinanthi : Panca chilli paste or ají panca chilli paste is part…

Read more »